Den beste rimelige lip balms. Vi provde dem sa du trenger ikke.

Den beste rimelige lip balms. Vi provde dem sa du trenger ikke.

Disse babyene er alle under $ 8.

Det er toff leppesesong. Den verste sesongen. Og det ser ut til at ny applikasjon av leppebalsam har blitt var heltidsjobb. Med sa mange forskjellige alternativer der ute, hvordan skal man vite hvilke som faktisk fungerer? Vel, vi bestemte oss for a finne ut.

Vi testet ut de vanligste (og rimelige) leppebalsammerkene – de du egentlig kan finne hvor som helst – og rangert dem i henhold til vare resultater. Vi tildelte ni av vare redaktorer, prov en av leppebalmene under to uker og rapporter tilbake. Resultatene kan overraske deg.

2. Hvordan har det folt seg pa leppene dine? Nar den forst ble brukt, folte det seg bra. Det foltes fuktighetsgivende, mykt og luksuriost. Det prikkede ogsa akkurat det riktige belopet. Men da hydreringen hadde gatt, var leppene mine enda torre enn de var for.

3. Har du lagt merke til noen endring i torrheten av leppene dine gjennom to ukers prosess? Mine lepper folte at de ble litt torre etter at Carmex ble integrert i min rutine. Det var en total bummer, fordi jeg elsket hvordan balsam folte pa soknad. Men hvis jeg ville at leppene mine skulle se ut og fole seg frisk, kunne jeg ikke bruke det ofte.

4. Hvordan ville du vurdere det pa en skala fra 1-5? 2.

5. Vil du anbefale det til en venn? Nei, beklager Carmex!

2. Hvordan har det folt seg pa leppene dine? I utgangspunktet foles det utrolig beroligende, siden det er en medisinert leppebalsam. Nar det blir sagt, etter en stund begynner det a foles litt voksaktig pa leppene mine, og jeg foler behovet for a torke det av.

3. Har du lagt merke til noen endring i torrheten av leppene dine gjennom to ukers prosess? Mine lepper foles definitivt mer fuktig enn vanlig! Pa dette punktet i host er de vanligvis superhakkede, sa det er fint a ikke matte handtere den smerten.

4. Hvordan ville du vurdere det pa en skala fra 1-5? 3.5.

5. Vil du anbefale det til en venn? Hvis en venn hadde hardt lekkede lepper, ja. Hvis de bare er i markedet for en hverdagsbalsam, vil jeg nok anbefale noe mindre intens.

3. Har du lagt merke til noen endring i torrheten av leppene dine gjennom to ukers prosess? Ikke egentlig. Umiddelbart etter at jeg har brukt leppebalmen, foler de seg bedre, men et par timer senere er de fremdeles toffe, og jeg ma gjenta dem igjen.

4. Hvordan ville du vurdere det pa en skala fra 1-5? 3.5.

5. Vil du anbefale det til en venn? Kan v re. Jeg likte leppebalmen (spesielt fordi den har SPF 25 i den), men jeg folte meg selv a matte bruke pa nytt oftere enn jeg ville ha likt.

2. Hvordan har det folt seg pa leppene dine? Det var forskjellig fra smak til smak. Blab r & amp; mork sjokolade, lidenskapsfrukt og vaniljebonne var silkeaktig. Vitamin E & amp; peppermynte var gritty.

3. Har du lagt merke til noen endring i torrheten av leppene dine gjennom to ukers prosess? Jeg bruker vanligvis en leppebalm med farge i det som ikke er veldig fuktighetsgivende. Mine lepper folte litt, men ikke signifikant, mykere.

4. Hvordan ville du vurdere det pa en skala fra 1-5? 3,75.

5. Vil du anbefale det til en venn? Ja, men blab ren & amp; mork sjokolade var * veldig * skarp. Kj resten min sparket meg av sofaen da jeg hadde pa seg den en natt pa grunn av lukten.

2. Hvordan har det folt seg pa leppene dine? I begynnelsen satt produktet bare pa toppen av leppene mine, men jeg tror at huden min ble litt akklimatisert med den og faktisk begynte a absorbere, noe som var bedre. Det foles silkeaktig og fuktig, men hvis jeg ved et uhell gjor det, kan det bli litt rotete og fettete. Sa, jeg vil si at hvis du bestemmer deg for a bruke dette, er mindre mer.

3. Har du lagt merke til noen endring i torrheten av leppene dine gjennom to ukers prosess? Jeg er vanligvis god til a holde leppene mine fuktige som en av min skjonnhetsfrykt, er a ha lekkede lepper, men jeg tror salmen gjorde mine lepper mer. kissable, hvis jeg kan. Ogsa etter at det ligger i, gir det leppene mine en fin glans som ikke er for gal og faktisk gjor at leppene mine ser naturlig ut hydratiserte.

4. Hvordan ville du vurdere det pa en skala fra 1-5? Jeg vil si en 3,75. Det er flott, men en ting er at beholderen kan v re sa vanskelig a apne noen ganger. Hvis hendene mine var fjernt vate eller oljeaktige, ville det ta en stund. Selv om det er apnet nok, fungerer friksjonen med deg, og det er kult. Ogsa noen ganger kunne jeg gjore uten lukten / smaken. Andre ganger elsket jeg det og trodde det var sint, luksuriost.

5. Vil du anbefale det til en venn? Sikker, hvorfor ikke – spesielt hvis de handler hos deres lokale Urban Outfitters og vil ha noe annet enn deres normale Carmex eller noe. Det er ogsa kult a se, sa jeg forstar appellen. LOOK CHIC WITH LIP BALM.

2. Hvordan har det folt seg pa leppene dine? Utrolig – det er mykt og beroligende, men ikke klebrig. Jeg ville rlig ha elsket a bruke det mer, men jeg trengte ikke.

3. Har du lagt merke til noen endring i torrheten av leppene dine gjennom to ukers prosess? Jeg har definitivt lagt merke til at mellom applikasjoner, har mine lepper ikke blitt sa chapped som de vanligvis gjorde. Jeg vakner alltid med lekkede lepper, selv om jeg bruker leppebalsam for sengetid. Jeg la merke til at Aquaphor jobbet sa bra at jeg ikke matte legge pa leppebalsam akkurat da jeg vaknet opp.

4. Hvordan ville du vurdere det pa en skala fra 1-5? 4 (jeg ville bare rangere det en 5 hvis det faktisk herdet chapped lepper).

5. Vil du anbefale det til en venn? Ja, absolutt, selv om det er viktig a merke seg at det ikke har SPF (bummer), sa jeg ville ikke ha det i solen pa ferie (enten jeg er pa stranden eller i fjellet).

2. Hvordan har det folt seg pa leppene dine? Veldig glatt. Ikke klissete i det hele tatt. Det foltes nesten som om jeg ikke hadde noen balsam. 3. Har du lagt merke til noen endring i torrheten av leppene dine gjennom to ukers prosess? Jeg tror at leppene mine er litt mer balansert, og jeg har ikke hatt sa mange torre leiemomenter som jeg vanligvis opplever.

4. Hvordan ville du vurdere det pa en skala fra 1-5? 4.5.

5. Vil du anbefale det til en venn? Totes aka JA!

2. Hvordan har det folt seg pa leppene dine? Det var ikke for tykt, men jeg la merke til at det lett ville gni pa kaffekoppen eller vinglasset, etc. Sa jeg ville soke strategisk. men hvis det kom pa mine ting, var det lett a torke av og la ikke rester pa hendene eller noe.

3. Har du lagt merke til noen endring i torrheten av leppene dine gjennom to ukers prosess? Mine lepper folte meg bra med det – de er fortsatt litt chapped, men ikke grove eller rode eller ute av kontroll. Jeg har ikke klovn munn pa gang.

4. Hvordan ville du vurdere det pa en skala fra 1-5? 5.

5. Vil du anbefale det til en venn? Ja, jeg mener, det er vaseline, standarden, sa jeg ville ikke blase meg, men det er et provd og sant produkt med merkevare lojalitet, og en forbruker kan stole pa det.

2. Hvordan har det folt seg pa leppene dine? Super glatt og kremaktig, uten a v re fettete eller klebrig. Dvs. Haret mitt ble ikke stakk pa mine lepper nar vinden blaste. Det prikket litt de forste dagene jeg brukte det, men da bodde det etter at jeg ble vant til det.

3. Har du lagt merke til noen endring i torrheten av leppene dine gjennom to ukers prosess? Ja! Jeg legger aldri disse tingene ned. Mine lepper er i bedre stand, enn da jeg begynte.

4. Hvordan ville du vurdere det pa en skala fra 1-5? 5+

5. Vil du anbefale det til en venn? Jeg kjoper dette for hele familien min som strompebukser.