Kan ikke oppgradere rammen i begge sporene til Lenovo G400.

Kan ikke oppgradere rammen i begge sporene til Lenovo G400.

08-01-2015 03:40.

Jeg har nylig kjopt to 8 gig sjetonger av ram, men de vil bare fungere i den forste sporet. Jeg har provd dem begge separat, og hvert stykke fungerer fint av seg selv, men nar jeg legger en i den forste sporet og den andre i den andre, vil notatboken ikke starte opp.

Jeg ringte kundesupport i gar, men siden mitt produkt er ute av warrenty, kunne de ikke gjore mye for meg. Fyren som hjalp meg, fortalte meg at i noen modeller ma den andre sporet aktiveres et sted. Vi provde a gjore dette i bios, men ingen slike alternativer eksisterte der.

I dag provde jeg a rydde ut det andre sporet ved hjelp av hermetisert luft og rubbing alchohol. Jeg hadde lest om hvordan a gjore dette pa et Apple-forum og gjorde det med stor forsiktighet. Det loste ikke problemet.

Skal jeg bare gi opp ideen om a ha 16 gigs ram i denne maskinen? Er det noe annet jeg kan prove?

Re: Lenovo B 50-80 skjermforvrengning.

Re: Oppgradering av skjerm fra HD til FHD i G50-80.

Re: Standard Boot Device Missing eller Boot mislyktes.

Re: Forgotten BIAS passord lenevo G500s.

Re: OS og BIOS ikke tilgjengelig.

Om Lenovo Vart firma Nyheter Investor Relations B rekraftig produktoverensstemmelse Juridisk informasjon Jobb hos Lenovo.

Butikk (bare USA) Laptops & amp; Ultrabooks Tabletts Desktops & amp; Alt-i-ett-arbeidsstasjoner Tilbehor & amp; Softwareservers Lagring Nettverk Specialtilbud Outlet.

Ressurser Hvor a kjope Handlehjelp Bestillingsstatus Blogger Forum Registrering Produkt Tilgjengelighet Miljoinformasjon.

Holde kontakten.

Var forpliktelse til miljoet.

Lenovo er forpliktet til miljoledelse fra drift til produktdesign og resirkuleringslosninger.