Samtale pa Filippinene: Tips & tabeller.

Samtale pa Filippinene: Tips & tabeller.

Vanligvis bruker de fleste kvinner omtrent tre ganger antall ord pa en dag enn de fleste menn. Meg, jeg kan ga en hel dag og ikke si ett ord. Eller jeg kan ga inn i et kjopesenter og tilbringe en time a snakke med en fullstendig fremmed. Jeg er ikke mye for tankelos chit-chat om v r eller sport. Nar jeg snakker med noen, vil jeg samhandle. Jeg vil l re eller l re noe. Jeg vil gjore noe bra hvis mulig. For meg er ord og kommunikasjon veldig viktig for dagliglivet.

Med tanke pa hvor vennlige et sted Filippinene er, er det ikke rart at jeg ofte finner meg selv i mange samtaler her, selv om jeg gar om dagen i byen. Jeg kan ga inn i en ex-klapp og vi finner oss chatter. Eller en sot jente eller en drosjesjafor som jeg krysser over til neste oy via broen. Men det som diskuteres her er bare litt annerledes enn temaer dekket mens jeg var i USA, for a spare deg kanskje litt klosset, gikk jeg over noen av dem her i ingen bestemt rekkefolge.

Generelt, husk at stort sett alle filippinere er katolikker. Noen i storre grad enn andre selvfolgelig. Jeg har sett damepenger i kirken her, sa det er et bredt spekter av hva som anses a v re religiost & # 8217; men bare vet at stort sett alle filippinere uansett hva deres livsstil er ganske mye katolsk. Det betyr at noen emner er – diskutert i privat og aldri pa et offentlig sted. Du kan komme inn i et unntak en gang i en bla mane, men nesten aldri.

Det forste emnet selvfolgelig er .. Sex. I en privat setting kan jeg diskutere sex med noen kvinner her, men ikke alle. For a til og med ta det opp, setter du deg inn i et helt annet lys. Som utlendinger gir de oss litt leeway siden vi er generelt mer apne for a diskutere sex, men de selv vil ofte boye seg ut av samtalen og foretrekker a endre temaet. Selv de kvinnene jeg diskuterer sex, foretrekker ikke a diskutere det offentlig, hvor andre kan hore pa diskusjonen. Baby, derimot .. vel, hun er i en kategori alle sine egne. Vi ler og gjor randy vitser hele tiden. Men ikke mange kvinner er som henne her ute, sa ga ganske godt inn i disse vannet i en privat setting med en kvinne du allerede har et godt vennskap med.

Pa et relatert notat, her pa Filippinene er kvinner ikke inn i hele PDA (offentlige viser av kj rlighet) som vi er i Vesten. Bare om natten i & # 8216; elskere parken & # 8217; har jeg sett par som omfavner eller kysser offentligheten. Annet enn det, ser du sjelden hvis noen ser par, gift eller ikke, krammer eller viser kj rlighet i det offentlige. Det er ikke vurdert som & # 8216; riktig & # 8217; oppforsel i en offentlig innstilling. Holdingshender handler om alt jeg har sett, og det er vanligvis i et filipina-utlendingsforhold. (Sannsynligvis, pa hans insistering.) Na .. den gode nyheten er at de mer enn gjor opp for det i privatlivet til sine egne hjem. De tror veldig mye pa a vise mannen de elsker all sin kj rlighet og lidenskap i personvern. Sa hvis du har en filippinske kj reste her, og hun virker litt fjernt & # 8217; fysisk nar det er offentlig, ikke ta det personlig. Rundt her ser de eneste filipinasene som henger pa noen utlendinger mens de gar offentlig, oppfattes som prostituerte. Og det er ikke inntrykk kj resten din vil at noen skal ha av henne. Sa bare slapp av og hun vil gjore det nar du kommer hjem.

Na, med de filippinske mennene om a snakke om sex .. er det litt annerledes. Mennene vil overraskende gi opp sex oftere enn mine egne venner hjemmefra. Og dette er totalt fremmede som taxi sjaforer som onsker a v re chatty under turen. Jeg starter vanligvis ikke samtale i en taxi, men vil delta hvis de har lyst til a snakke. For en ting er veien trafikken her, jeg foretrekker at de fokuserer pa veien. Men jeg vant ikke a v re uhoflig, sa jeg finner meg selv a snakke med dem hvis de har lyst til a snakke. En drosjesjafor tilbod a ta meg til a besoke sostrene hans pa vei til baren. En annen drosjesjafor fortalte meg langt mer enn kanskje jeg onsket a vite om sexlivet til kone og datter. Det var litt rart, men jeg gikk bare med det. Sa det er hovedsakelig med kvinnene nar som helst de er rundt eller i offentligheten, som du burde feile pa siden av a v re konservative mens de var menn, det er omtrent det samme som noe annet sted.

For jeg kom pa flyet her, tok jeg en beslutning om filippinsk politikk; & # 8220; Jeg er ikke en stemmeberettiget statsborger. Det er ikke mitt hjemland. Jeg forlater Filippinernes politik i Filippinernes hender. & # 8221; Jeg kommer ikke inn i diskusjoner om lokalpolitikk her i det hele tatt. Jeg studerte sin historie, sa jeg har en generell forstaelse av dagens miljo. Jeg ser pa nyheten, sa jeg vet om okonomiske problemer som kan pavirke meg som en ex-pat. Jeg leser de tekniske nyhetene og lovene som den nylige kriminalitetsforebyggelsesloven som nylig ble passert pa Filippinene, sa jeg vet hva som skjer med Net-aktivitet her og hva som overvakes eller tillates. Men jeg har ingen diskusjoner med filippinere om deres lovgivning, regninger eller forside / innenrikspolitikk. Det er bekymret for meg, men det er egentlig ingen av min virksomhet som jeg ser pa den. Ingenting bra kommer til a kritisere en filippinsk over lokal politikk sa, mitt rad .. bare la det v re alene.

Na, siden jeg er en amerikaner og mine voksne barn lever fortsatt i USA, er jeg veldig interessert i a holde seg oppdatert om gjeldende politikk og lovgivningens virkning pa deres evne til a komme seg i livet okonomisk. Jeg er veldig vokal pa Facebook om amerikansk politikk, men ikke i lokal samtale her. Som bringer meg til sporsmalet om samtaler med ex-pats som jeg kjorer inn i.

Hver gang jeg finner meg selv, kjorer jeg inn i en medamerikansk fra hjemmet og vi setter oss ned for litt stekt kylling, ol og noen ganger .. politikk. Jeg har aldri glede av det. Jeg snakker fremdeles om kvinner, mat og .. vel kvinner. Ol og kylling er gode. Men samtalen gar heller i retning av min konservatisme mot deres liberalisme (totalt slosing med tid), eller hvis vi er begge konservative. En nedadgaende spiral av sorg over hvor darlig vart land blir mismanaged. Begge er en total drepeglede til min lykke her i Filippinene. Som jeg sa, snakker jeg heller om hvor det er noe kult a gjore lokalt, en fin strand for a finne eller .. kvinner. Na vil jeg underholde noen politikk med en utlending som ikke er filippinsk eller amerikansk en gang i mellom bare for helvete av det. Den andre dagen tilbrakte jeg 90 minutter over lunsj med en iransk-tysk i en gentlemans debatt over kapitalismen mot sosialisme. Det var en ivrig, men sivilisert samtale, men .. vi til slutt endte opp med a snakke om kvinner, rystet hender og ble venner. Men filippinsk politikk .. ikke rore ved det.

I et beslektet notat er jeg alltid glad for a stoppe hva jeg gjor og ha noe bra convo med omtrent alle andre, spesielt noen fra & # 8216; hjemmefra & # 8217 ;. Jeg har til og med kommet inn i noen innbyggere fra Sor-California, og det er hyggelig a snakke om steder vi er kjent med. Men du vant a se meg ut pa Ayala hver morgen og hengte seg med amerikanere utenfor McDonald’s. Jeg kom til Filippinene for a v re ute i gatene og ble kjent med lokalsamfunnet. ha! Dessuten kan jeg ikke sta McDonald’s pa et hvilket som helst kontinent.

Som nevnt tidligere, synes alle filippinere a v re katolske i en eller annen grad. Hvis noen & # 8216; spor & # 8217; Jeg mine tanker om religion, jeg deler det med dem. Men jeg leter ganske mye til at de bare gjor det de gjor og lar dem v re fornoyd med det. A argumentere over religion er nok enda mer ubrukelig enn debatterende politikk. Livet er for kort, og det er altfor mange andre ting a gjore her enn a pusse av alle jeg kjorer over religion. Dessuten praktiserer flere filippinere daglig & # 8216; gylden regel & # 8216; her enn omtrent hvor som helst annet sa … ganske vanskelig a argumentere fra det synspunktet. Hvis noen elsker Gud og behandler andre med medfolelse, er de A-OK i boken min.

Na, mens jeg har noen sv rt bestemte problemer a b re nar det gjelder islam .. er det klokt herom a bare holde seg utenfor hele religionsomradet i samtalen med dem. Jeg vet at mange mennesker i Southern Mindanao har bodd der i arevis og sier at de & # 8220; Aldri har problemer & # 8221; der. Vel, det er en grunn til det. De har l rt a beholde sine motsatte meninger til seg selv. Kanskje sa lenge at de faktisk har empati med den muslimske posisjonen. Det er bra og bra for dem, de kan gjore det hvis de vil. Men for meg .. det er over 7000 andre filippinske oyer som er langt mer til min smak. Jeg vil ta det hyggelige katolske folk og til og med sette opp med en gang Jehovas vitne i kjopesenteret hvis jeg ma heller enn a leve pa en oy som folger med sin egen reisevirksomhet fra flere land , alle sier at det ikke er stedet a v re hvis du er utlending. Det er et enkelt valg for meg .. ville jeg velge stranden .. eller Ost Los Angeles ?? Ikke et toft valg, men til hver sin egen.

Sa hvis du bare vil slappe av og nyte livet .. Jeg sier at du ikke gar ut av diskusjonen om politikk og religion og bare diskuterer sex med damene som viser noe nysgjerrighet til a l re noe eller to. Bortsett fra det, diskusjoner som alltid er velkomne, er temaer som familie, hvordan du valgte a bo i Filippinene, og som er dine favoritt filippinske retter. Du kan ikke ga galt der. Sa nyt strendene, cruise kjopesentre, utforske markedsplasser og bare ha det bra her.

Forfatter: Reekay.

Etter 49 ar bor i Sor-California, USA, bestemte jeg meg for a flytte til Filippinene til tross for at jeg aldri hadde v rt her for. I juli 2012 tok jeg et sprang av tro og transplanterte meg til det fantastiske Filippinene. Jeg er en enslig mann som tar en rlig titt pa alt som oyene her har a tilby, en dag av gangen. Jeg haper du finner min LBTSea-side informativ, underholdende og forhapentligvis litt av hver. Sorg for a besoke forumet og andre deler av hva nettstedet har a tilby. Bla gjennom og sorg for a registrere deg for oppdateringer via e-post. Nyt!

Post navigasjon.

2 kommentarer.

ikke diskutere hvem som er den bedre bokserpacquiao eller mayweather. diskutere heller ikke hvem som gjorde den bedre versjonen av «Min vei» nar pa karaokebjelkerne. Folk blir skutt og diskuterer dem. Jubel!!

Du har skrevet dine observasjoner godt. Jeg kom over denne artikkelen mens jeg surfer pa nettet for artikler om sexutdanning, som regnes som tabu for mange filippinere pa grunn av kulturen. Takk for det du skrev, det er ikke mye, men det bekrefter det jeg vet om. Fortsett a skrive. Jeg skriver for tiden en avhandling langs dette emnet.