Wizard of odds riverboat roulette

Wizard of odds riverboat roulette h1>

Min bok 369 Flyr av Daglige Tillatelser (fordi noen dager trenger mer enn en) er pa vei. Det kommer fra min elskede daglige hengivne boker. Det er noe spesielt med a ha et oppdrag a lese.

Swirling rundt hodet mitt.

Hodet, hvirvlende rundt hodet mitt denne uken. De tilfeldige tingene jeg leste / tenkte / horte om denne uken i ingen bestemt rekkefolge eller betydning. Jeg har ikke v rt fokusert pa noe, sa denne uken er helt.

Delta Mu Delta Business Society & # 8217; s nye kapittel.

Opprinnelig postet 13. august 2014 & # 8211; 2:43 pm i Savannah Morning News Delta Mu Delta International Honor Society installerer kapittel pa South University Skrevet: 13 august 2014 & # 8211; 2:43 pm av Savannah.

Swirling rundt hodet mitt.

Hodet, hvirvlende rundt hodet mitt denne uken. De tilfeldige tingene jeg leste / tenkte / horte om denne uken i ingen bestemt rekkefolge eller betydning. Jeg har ikke v rt fokusert pa noe, sa denne uken er helt.

En HARP er ikke bare et instrument.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal spille harpinstrumentet, men jeg elsker harp musikk. Jeg er na en fan av en annen harpe, HARP (Home Affordable Refinance Program) lan. Jeg sa reklamer pa TV. Jeg lurte enda en gang pa.

Swirling rundt hodet mitt.

Hodet, hvirvler rundt hodet denne uken. De tilfeldige tingene jeg leste / tenkte / horte om denne uken i ingen bestemt rekkefolge eller betydning. Jeg har ikke v rt fokusert pa noe, sa denne uken er helt tilfeldig.

5 ting jeg l rte av Ernestine Sheperd.

5 ting jeg l rte av Ernestine Sheperd. Opprinnelig publisert pa Salty Running 25. juli 2014. I 77 ar holder Ernestine Shepherd Guinness World Record som verdens eldste Performing.

Plukk meg opp pa malet, v r sa snill.

Opprinnelig lagt inn Salty Running 26. juni 2014 Aldri har en tan betong eksterior og en varm asfalt parkeringsplass virket mer tiltalende. (Foto kreditt: Wikipedia) Plukk meg pa Target, v r sa snill. Det er hva.

Swirling rundt hodet mitt.

Swirling rundt hodet mitt denne uken, dette er tilfeldige tingene jeg leste / tenkte / horte om denne uken i ingen bestemt rekkefolge eller betydning: Jeg endelig satte meg ned og gjennomgikk min maraton trening tidsplan.

Fem Maya Angelou Quotes a inspirere treningen din.

Opprinnelig postet av meg 13. juni 2014 pa Salty Running. Jeg vet at nar Maya Angelou skrev, hadde hun ingen anelse om at jeg ville bruke hennes elegante ord for a hjelpe en loper til a na sine racingmal, men pa.

Swirling rundt i hodet mitt.

Hodet mitt, hvirvler rundt i hodet mitt i denne uken, dette er tilfeldige tingene jeg leste / tenkte / horte om denne uken i ingen bestemt rekkefolge eller betydning, bortsett fra den forste. Den ene virkelig skadet og fortsatt.

African American Woman Leaders: The Mammy Archetype.

Opprinnelig postet pa 3 Plus International Jeg har en nysgjerrighet om afrikanske amerikanske kvinnelige ledere delvis fordi jeg hevder a v re en og delvis fordi jeg vil forsta kompleksiteten og / eller.